Pullopostia AsuntoSatamasta

Aurinkolahden Asunnot LKV FC Viikingit ry:n kumppaniksi

15 joulu 2018 0

Aurinkolahden Asunnot LKV ja FC Viikingit Vuosaari ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen.

FC Viikingeille sopimus tuo lisää taloudellisia toimintaresulsseja. Aurinkolahden Asunnot LKV puolestaan haluaa puolestaan vahvistaa entisestään asemaansa Vuosaaren asuntomarkkinoilla olemalla vahvasti mukana viikkariperheiden arjessa ja juhlassa. Yhteistyötä tiivistämällä tulevaisuudessa jokaisesta viikkariperheestä tulleesta kauppaan johtaneesta toimeksiannosta on selkeää taloudellista hyötyä joukkueille ja seuralle.

Seuran jäsenet tai jäsenten vanhemmat voivat jo nyt vaikuttaa FC Viikingit ry:n talouteen positiivisesti, vaikka yhteistyön yksityiskohdat paljastetaan vasta joulun jälkeen tammikuussa.

”Nyt jokainen jäsen ja ystävä voi helposti kantaa kortensa kekoon. Käy TYKKÄÄMÄSSÄ Aurinkolahden Asunnot LKV:stä Facebookissa. Yritys maksaa jokaisesta joulukuun aikana tulleesta uudesta FB-kaverista FC Viikingeille yhden euron. Tuhat uutta kaveria, tuhat euroa viikkareille. Maksimipotti on 2500 euroa”, raottaa Lahikainen sopimusta. ”Helppoa ja hyödyllistä! Kannattaa toimia ja aktivoida lähipiirisi mukaan! Laita sana kiertämään ja vaikuta seurasi talouteen positiivisesti ja voit olla itsekin voittajana arvonnassa.”