-

Miksi kannattaa valita AsuntoSatama LKV?

Citius, altius, fortius. Olemme voitontahtoisia, peräänantamattomia taistelijoita: yli 90% saamistamme toimeksiannoista johtaa tarjoukseen / kauppaan. Kiinteistönvälittäjämme ja asuntomyyjämme ovat kokeneita, ammattitaitoisia konkareita. Heistä suurimmalla osalla on LKV-tutkinto.

Olemme rohkea edelläkävijä. Toimme kiinteistönvälitysalalle mm. tulokseen sidotun välityspalkkion ja pikaraportoinnin (tunnin sisällä) näytöistä. Rakastamme kilpailua. Luotamme itseemme ja onnistumiseemme. Meille käy myös rinnakkaismyynti toimeksiantajan tai hänen valitsemansa toisen kiinteistönvälitysliikkeen kanssa. AsuntoSatama LKV:n välittämien kohteiden markkinointi on laadukasta, alan tehokkainta. Sisustussuunnittelijan maksuttoman konsultaation jälkeen ammattilainen ottaa valokuvat ja videon, AsuntoSataman kuvauskopteri taltioi sijainnin taivaalta ja toimittaja taituroi napakat tekstit nettiin ja printtiin. Testaa meidät ja ainutlaatuinen palvelukonseptimme. Uskomme, että koti valitaan tunteella, välittäjä järjellä. Kutsu AsuntoSatama LKV:n huippuvälittäjä tästä maksuttomalle arviointikäynnille. Siitä on sinulle hyötyä. Lue lisää palveluistamme »

Tilaa maksuton arviokäynti

Kyllä kiitos, AsuntoSatama LKV:n huippuvälittäjä on tervetullut kotiini maksuttomalle arviointikäynnille. Se ei sido minua mihinkään eikä aiheuta mitään kuluja. Saan arviointikäynnin yhteydessä luotettavan hinta-arvion asunnostani ja voimme keskustella tarkemmin asunnon myyntiin ja ostoon liittyvistä asioista.

Read more