Pullopostia AsuntoSatamasta

Huipputärkeää työtä

16 kesä 2017 0

AsuntoSataman / Aurinkolahden Asunnot LKV:n kesätyöntekijät ovat tällä viikolla työskennelleet kahtena päivänä Kustaankartanon palvelukeskuksessa.

Nuoret pääsivät puuhailemaan ikäihmisten kanssa monin tavoin: ohjelmaan kuului ulkoilua, seuranpitoa ja kesäjuhlien järjestelyä. Iloisista hymyistä päätellen yhteistyö oli antoisaa sekä kesäduunareille että palvelukeskuksen asukkaille.

Cecilia Vainonen ja Laura Valldén pitivät Kustaankartanossa työskentelyä mukavana ja arvokkaana kokemuksena.

”Toimme asukkaita ulos, ja hoidimme heidän kanssaan Kustaankartanon kanoja. Lisäksi lauloimme asukkaille. Ohjelmistoon kuului muun muassa The Beatlesia”, Laura ja Cecilia iloitsevat kuin yhdestä suusta.

Kustaankartanon kesäiseen idylliin saapunut työtekijäporukka piristi seniorien arkea silmiinnähtävästi. Muutama ahkera nuori siivosi grillipaikan ja järjesti grillijuhlat, kun taas Mery Lempinen oli mukana pitämässä taidetyöpajaa.

”Väritimme ja maalasimme abstraktia taidetta monilla väreillä. Leikkelimme lehdistä mieluisia kuvia ja liimasimme nekin työhön. Ikäihmiset nauttivat askartelusta, ja meilläkin oli mukavaa”, Mery kehuu.

Ensimmäisen kesäduunariporukan kaksiviikkoinen työjakso on jo ylittänyt puolenvälinsä, ja AsuntoSatama / Aurinkolahden Asunnot LKV on saanut paljon positiivista näkyvyyttä sinipaitaisten työntekijöidensä kautta. Nuorten touhuja kannattaa seurata AsuntoSataman Facebookista sekä Instagramista, joihin päivitetään jatkuvasti porukan uusimmat kuulumiset.