Pullopostia AsuntoSatamasta

AsuntoSatama, kesäduunareita v. 2017.

Nuorta voimaa!

29 touko 2017 0

Nurkan takana jo odottava kesä merkitsee lämpöä, aurinkoa – ja tietenkin kesätöitä.

Suomen AsuntoSatama Oy LKV / Aurinkolahden Asunnot LKV ottaa tänä vuonna maamme juhlavuoden kunniaksi töihin yhteensä sata nuorta kesäduunaria. Kesätöihin valituille on luvassa monipuolista työtä AsuntoSataman markkinoinnissa. Kampanjalla tehdään hyvää myös Kustaankartanon palvelukeskuksessa, jossa AsuntoSataman palkkaamat nuoret suorittavat osan työjaksostaan.

Mannerheimintien asuntomyymälässä on käynyt loppukevään aikana kova kuhina, kun innokkaat hakijat ovat käyneet haastattelutilaisuuksissa osoittamassa pätevyytensä. Valintaprosessi alkaa olla loppusuoralla, ja AsuntoSatamalla on kasassa hyvä porukka iloisia ja aktiivisia kesäduunareita.

Nuorten työjaksoa voi seurata kesän ajan AsuntoSataman nettisivuilta, Facebookista sekä Instagramista. Luvassa on lyhyitä kesäduunariesittelyjä, tunnelmointia tapahtumista ja muuta kiinnostavaa.

Kesätyöntekijät valokeilassa

Nette Virtanen, yhdeksäsluokkalainen Helsingin Kontulasta, kuuli AsuntoSataman työmahdollisuudesta opettajaltaan Helsingin yhteislyseossa. Hakemuksen kirjoittamisessa meni noin puoli tuntia. Pian tuli kutsu työhaastatteluun, ja lopulta Nette valittiin kesäduuniin AsuntoSatamalle.

”Odotan työjaksolta monipuolista tekemistä. On tosi kivaa päästä ensimmäistä kertaa kokeilemaan kunnon töitä”, Nette hehkuttaa.

Myös peruskoulunsa pian päättävä Matias Sanden on jo saanut kuulla iloiset uutiset kesätyöpaikasta. Liikunnallinen Matias harrastaa muun muassa salibandya ja jokamiehenluokan rallia. Lihasvoimastakaan ei ole AsuntoSatamalla tulevana kesänä puutetta: nuorelta mieheltä nousee penkistä huimat 110 kiloa!

”Mutsi taisi kuulla Radio Deistä mainoksen AsuntoSataman kesätyökampanjasta, ja sanoi, että käypäs poika hakemassa. Kokemusta erilaisilta aloilta tässä haetaan, ja kyllähän se rahakin on aina kiva siellä tilin täytteenä”, Matias naurahtaa.


Mäkelänrinteen urheilulukion ensimmäisen vuoden opiskelija, vantaalainen Ida Vu, löysi AsuntoSataman työilmoituksen Helsingin Sanomista. Itseään iloiseksi, ahkeraksi ja sosiaaliseksi luonnehtiva Ida ennakoi kesältä vaihtelevia työtehtäviä.

”Uskon, että työjakso tulee olemaan todella mukava ja mielenkiintoinen. Työskentelemme pari päivää Kustaankartanossa, mikä vaikuttaa todella kivalta”, Ida miettii.

Balettia tärkeänä osana elämäänsä pitävällä Idalla on selkeä haaveammatti.

”Haluaisin olla ammattitanssija. On kuitenkin kivaa päästä kesätöissä kokeilemaan kaikenlaista erilaista, että saa jonkunlaisen käsityksen, mitä olisi olla jotain muuta kuin tanssija”, Ida toteaa.