Pullopostia AsuntoSatamasta

Asunto-ja sisustusmessut Planmeca Golf Areenalla, Vuosaaressa 23-24.9.2017

Tervetuloa asuntomessuille

15 syys 2017 0

Suomen AsuntoSatama Oy LKV ja Aurinkolahden Asunnot LKV isännöivät 22-24.9.2019 asunto- ja sisustusmessuja Planmeca Golf Areenalla (Pallokuja 1) Vuosaaressa.

Järjestelyorganisaatiossa on ollut koko kesän hyvä pöhinä. Tapahtumaan on lähtenyt mukaan yli 40 näytteilleasettajaa. Kaupallisten yritysten lisäksi Planmeca Areenan messualueelta löytyvät Vuosaari-Seura, Helsingin Aurinkolahti-Seura, Visit Vuosaari ja Vuosaaren todella aktiiviset lionsklubit.

Viikonlopun ohjelmassa on messutapahtumien lisäksi golffareille chippi- ja lähipelikisa. Chippikisan pääpalkinto on painonsa verran Olvi-tuotteita. Puttikisassa panoksena on Vuosaaren Puttimestaruus sisähallissa.

Viikonlopun huutokaupat ovat vetonauloja. Mikko Paavolan meklaroimassa huutokaupassa myydään mm. huonekaluja, tauluja, kirjoja, lehtiä, antiikkia, viiden tunnin joulusiivouksia ja ammattitaitoisia remonttireiskoja.

Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista. Kutsu AsuntoSatama LKV:n tai Aurinkolahden Asunnot LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjä maksuttomalle arviointikäynnille.

TARJOUS: messuilla sovitusta arviointikäynnistä kauppaan johtaneen toimeksiannon tekijälle bonuksena loppusiivous ja muutto.

asuntojasisustus.fi

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Taxian pikkubussi kuljettaa ilmaiseksi asiakkaita metroasemalta lauantaina 10-17.30 ja sunnuntaina 11-17.30.