Välittäjät

Erkki Murto-Koivisto
Tj, LKV

Kiinteistönvälittäjä, joka on tehnyt eniten asuntokauppaa koko Suomessa tällä vuosituhannella. Kymmenen vuotta huippumyyjänä vihreissä, Kiinteistömaailmassa Helsingissä. Perheyrityksen ruodissa vuodesta 2012.

Call us 045-111 4211
Mail us erkki.murto-koivisto@asuntosatama.fi

Tapio Suortti
Vastaava hoitaja, LKV

Espoolainen Tapio Suortti on Suomen AsuntoSatama LKV:n ja Aurinkolahden Asunnot LKV:n vastaava hoitaja. Hänen tärkeimpänään tehtävänään on valvoa Hyvän välitystavan noudattamista yrityksessä.

Call us 050-321 4743
Mail us tapio.suortti@asuntosatama.fi

Janne Lämsä
Myyntijohtaja, LKV

Arvoasuntosi ansaitsee arvoisensa myyjän. Suhtaudun välitystyöhön intohimoisesti ja palvelen sinua ilolla, kun olet ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

Call us 050-448 3630
Mail us janne.lamsa@asuntosatama.fi

Anna-Liisa Suortti
LKV

Myyntijohdon oikea käsi, joukkueen tietopankki, jolla vankka kokemus välitysalalta.

Call us 045-111 4212
Mail us anna-liisa.suortti@asuntosatama.fi

Jukka Rintala
LKV

Asun tällä hetkellä Malagassa Espanjassa. Kaksitoista vuotta Aurinkorannikolla asuneena tunnen alueen ja puhun hyvää espanjaa. Minun välitykselläni pääset käsiksi Espanjan roskapankin myymiin kohteisiin.

Call us 09-694 0710

Juha Jakara
LKV

Paljasjalkainen helsinkiläinen, pitkään Vuosaaressa asunut Juha Jakara (LKV) tuntee Itä-Helsingin kuin omat taskunsa. Monimutkaiset kiinteistökaupan koukerot määräosineen, määräaloineen ja hallinnanjakosopimuksineen sekä saariston asunto- ja kiinteistökaupat ovat Juhan leipälajeja.

Call us 0400-700 854
Mail us juha.jakara@asuntosatama.fi

Olia Koivistoinen
Myyntineuvottelija

Sympaattisella, Laajasalosta kesällä uuteen kotiin Marjaniemeen muuttaneella Olialla on vankka kokemus myyntityöstä. Hänen yhtenä vastuualueena Suomen AsuntoSatamassa on palvella kasvavaa joukkoa venäjänkielisiä ostajia ja myyjiä.

Call us 041-546 1213
Mail us olia@asuntosatama.fi

Pekka Marttila
LKV

Kokenut, ammattitaitoinen ja sympaattinen kiinteistökaupan monitaituri.

Call us 0400-777 364
Mail us pekka.marttila@asuntosatama.fi

Joonas Siikaluoma
Myyntineuvottelija

Mies, jonka intohimo asuntojen ja välitystyön lisäksi on jääkiekko; Jokerit ja NHL.

Call us 045-7871 3585
Mail us joonas.siikaluoma@asuntosatama.fi

Janica Keurulainen
Myyntisihteeri

Iloinen ja ahkera toimiston hengetär, joka pitää toimiston järjestyksessä ja on kiinteistö alalla keräämänsä kokemuksen ansiosta tärkeä tekijä Suomen ammattitaitoisimmassa välitystiimissä.

Mail us janica@asuntosatama.fi

Jussi jyvälahti

Mr. Valokuvaaja. Mies, jonka tinkimätön tekeminen on pohjustanut sadat Suomen AsuntoSatama LKV:n ja Aurinkolahden Asunnot LKV:n toimeksiantajien kaupat.

www.asuntokuvaus.eu

Sakke
Kehitysjohtaja

Trindy´s Special Prince – Sakke - on konsernin kehitysjohtaja. Hänen vastuualueenaan on mm. vastaanottaa haukut reklamaatio-osaston johtajana.