Rakastan sinua

rakastansinua-kuva

Kaipaatko oikeasti aitoa välittämistä?

Ihmettelet varmaan kun tunnustan näin julkisesti rakkauteni sinuun. Meitähän yhdistää vain kodin myyminen tai ostaminen. Ehkä olen liian uskalias. Salli minun siis avautua ja kertoa ajatuksistani ja tunteistani sinua kohtaan.

Tiedän, että vanhasta kodista luopuminen tai uuden kodin ostaminen on suuri muutos elämässäsi. Se on yksi elämäsi tärkeimmistä ja suurimmista päätöksistä. Haaveilet siitä, että kaikki sujuu onnellisten tähtien alla nopeasti, huolettomasti ja turvallisesti.

Lähestyn sinua kirjeellä, koska uskon, että kaipaat rinnallesi luotettavaa ja aidosti sinun asioistasi kiinnostunutta kumppania. Sinulla on jo ehkä ollutkin kumppaneita, mutta kokemukset eivät ole aina olleet hyviä. Olet tullut varovaiseksi. Ajattelet, että sitä oikeaa ei koskaan löydy ja joudut selviytymään yksin.

Sanat ja lupaukset ovat helppoja ja lämmittävät hetken. Aito rakkaus osoitetaan teoilla ja käyttäytymisellä. Minä lupaan sinulle aitoa välittämistä. Kerro rohkeasti mitä minulta toivot ja haluat. Keskustellaan avoimesti. Katsotaan mitkä toiveistasi pystyn täyttämään. Sen, minkä sitten lupaan, pidän. Olen sinulle aina avoin ja rehellinen. Kuljen vierelläsi ja kuuntelen herkällä korvalla. Etsimme vaikeimpiinkin ongelmiin ratkaisun sinun parhaaksesi.

Kunnioitan vapauttasi. En ole mustasukkainen. Luotan itseeni. Toivon, että paneutumalla täydellisesti sinun asiaasi voitan kilpakosijat kiihkeillä asuntomarkkinoilla.

Rakastan sinua. Ota minut välittäjäksesi»

.

Suomen AsuntoSatama LKV Oy:n välittäjät palveluksessanne

Kerro minulle toiveesi»


P.S. Joulun alla julkaistun tutkimuksen mukaan suuri osa ostaja-asiakkaista on pettynyt kiinteistönvälittäjien palveluun. Välittäjäkaupan tehneistä ostajista vain pieni osa oli tutkimuksen mukaan valmis suosittelemaa kyseisen välittäjän palveluja ystävilleen.

AsuntoSatama LKV:n ja Aurinkolahden Asunnot LKV:n tekemisen ytimessä on aina ollut välittäminen suurella sydämellä. Rakastamme asiakkaitamme, rakastamme työtämme. Haluamme pitää hyvää huolta – parempaa kuin kukaa muu – myyjistä ja ostajista. Tästä syystä suuri osa toimeksiannoistamme tulee vanhoilta asiakkailta itseltään tai heidän suosituksestaan.

AsuntoSatama LKV:n ja Aurinkolahden Asunnot LKV:n ”Rakastan Sinua. Ota minut” -kampanjan myötä olemme hioneet palvelukonseptimme yhä täydellisemmäksi ostajille ja myyjille. Kokeile. Et pety.