Viertola

Tervetuloa kotiin Tikkurilaan

Esirippu raottuu ja avautuu. Yleisö pidättelee hengitystään. Valkokankaalle ilmestyvät karismaattiset, yleisön katseet vangitsevat pääosan esittäjät: Maria, Johannes, Sofia, Olavi, Emilia, Onni, Olivia, Matias, Oliver, Aurora, Amanda, Aino, Ilmari, Helmi, Juhani, Ilona ja Elias. Tarina on valmis alkamaan.

Sinä, joka unelmoit punaisesta tuvasta ja perunamaasta sekä asumisesta idyllisessä uusmaalaisessa kyläyhteisössä lapsiystävällisessä ympäristössä lähellä Tikkurilan ja Helsingin ydinkeskustan palveluja, tervetuloa syksyn odotetuimpaan ensi-iltaan lauantaina tai sunnuntaina kello 13-15 Tikkurilan Viertolaan.

Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme asuntoasioista myös Kauppakeskus Dixiin. Välittäjämme päivystävät Cafe Zinossa maanantaista 6.11. perjantaihin 10.11 kello 15-18.

AJO-OHJE:

Rakenteilla oleva kyläkokonaisuus sijaitsee Tikkurilan urheilupuiston naapuritontilla. Navigaattori ei vielä tunne virallista osoitetta Klökarsintie 4. Opastus tontille osoitteesta Osmankäämintie 72. (Erkki Murto-Koivisto, välittäjä, 045-111 4211 tai myynti@asuntosatama.fi)

Perheasumisen aatelia

Tervetuloa kotiin Tikkurilaan

Hintaesimerkit:

4-5h, avokeittiö (parittomat talot)
115,5/133 m2, 495.000 €
hintaan sisältyy tontin osuus 125.000 euroa

5-6h, avokeittiö (parilliset talot)
135 /164,5 m2, 575.000 €
hintaan sisältyy tontin osuus 135.000 euroa

Klikkaa allaolevaa kuvaa katsellaksesi 3D-pohjapiirrosta
(avautuu uuteen ikkunaan).

Osmankäämintie

Klikkaa tähän katsellaksesi pohjapiirrosta.
(Avautuu uuteen ikkunaan)

  • uusia koteja omilla tonteilla (=huoletonta asumista)
  • asumiskulut vaivaiset 200 € / kk (=maalämpö)
  • ympäristöystävällinen (=maalämpö)
  • tinkimätöntä eteläpohjalaista osaamista (=Rakennusliike J. Rajala Oy)
  • lapsiystävällinen, rauhallinen ympäristö
  • sijainti lähellä palveluja, kouluja ja harrastuksia
  • supernopeat yhteydet Suomeen ja maailmalle

Vanha koti myymättä?

Innostuitko näistä halutulle paikalle nousevista omakotitaloista, mutta nykyinen asunto on myymättä ja pankinjohtajalta ei heltiä lainalupausta ennen kuin se on ”pistetty lihoiksi”. Ole huoleti, ei hätää. Istutaan alas. Tehdään asunnonvaihtosuunnitelma. Kokeneen, ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän kanssa laaditut askelmerkit osuvat lankulle.

HUOM! Oletko myymässä asuntoasi?

Ota yhteyttä, vaikka Viertolan talot eivät istuisikaan suunnitelmiisi. Syksyn välitystarjouksemme on lyömätön: kauppaan johtaneesta toimeksiannosta vanhan asunnon loppusiivous ja muutto uuteen pääkaupunkiseudulla välitysliikkeen piikkiin (arvo jopa 1000 euroa). Odotamme yhteydenottoasi 24/7: 050-310 4500 tai s-posti myynti@asuntosatama.fi.